h

Enquête schoolzwemmen

19 maart 2016

Enquête schoolzwemmen

Foto: SP
Vrijdag was SP Breda weer op pad om aan ouders te vragen hoe zij denken over het feit dat schoolzwemmen wegens bezuinigingen is afgeschaft. Basisschool De Weilust in de Draaiboom in de wijk Heusdenhout was ditmaal aan de beurt. Bijna 40 ouders deden mee. Ook hier waren vrijwel alle ouders voor invoering van het schoolzwemmen. Er kleven echter ook praktische bezwaren aan volgens een enkele ouder: ”Er gaat wel een hele middag van de schooltijd af door schoolzwemmen’’. Een andere ouder merkt op: “Zwemles is heel duur, vooral voor kinderen die wat langer de tijd nodig hebben. Waarom dan alleen een vangnetregeling voor mensen met een BredaPas?”

Binnenkort komt SP Breda met de uitslagen van dit langlopende onderzoek

(Foto door Radim Mazanek)

Reactie toevoegen

U bent hier