h

Dela investeert miljoen in Heksenwiel

3 maart 2016

Dela investeert miljoen in Heksenwiel

Foto: SP
Dela Vastgoed gaat ook substantieel investeren in het noodlijdende winkelcentrum Heksenwiel. Voor SP Breda was dit een harde eis om donderdag in de raad in te kunnen stemmen met het investeringsplan voor de winkelcentra in Tuinzigt en de Haagse Beemden. "We willen niets liever dan investeren in winkelcentrum Heksenwiel, maar dan alleen onder de keiharde voorwaarde dat ook Dela Vastgoed dat doet", zegt SP-raadslid Dirk Uijl. "De druk vanuit winkeliers, omwonenden en ook SP Breda, heeft ervoor gezorgd dat Dela Vastgoed zich toegankelijker op is gaan stellen en ook circa 1 miljoen euro in de plannen steekt. Een mooi succes dat eens te meer aantoont dat actie voeren loont!"

Reactie toevoegen

U bent hier