h

SP stelt Kamervragen over Pegatron

24 februari 2016

SP stelt Kamervragen over Pegatron

Foto: SP
De SP-Tweede Kamerfractie wil van minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) weten wat hij vindt van de gang van zaken bij Pegatron. De Bredase vestiging van de iPhone-reparateur kwam de afgelopen weken negatief in het nieuws doordat 85 medewerkers van het ene op het andere moment op straat werden gezet. Aan het licht kwamen ook de slechte werkomstandigheden en de afrekencultuur die er heerst op de werkvloer. "Wat heeft de Inspectie SZW er sinds de misstanden in juli 2014 aan gedaan om vinger aan de pols te houden bij Pegatron?", vraagt SP-Kamerlid Paul Ulenbelt. "Is de minister bereid de Inspectie met spoed onderzoek te laten doen naar de arbeidsomstandigheden?"

Zie hieronder de volledige set Kamervragen van de SP aan de Minister van SZW   

Reactie toevoegen

U bent hier