h

SP gewoon weer aan poort Pegatron

26 februari 2016

SP gewoon weer aan poort Pegatron

Foto: SP
Ook deze vrijdag staat SP Breda voor de derde keer op rij aan de poort bij Pegatron. Dit om het personeel op te hoogte te houden van de ontwikkelingen en de druk op de directie op te voeren. Die laatste zwijgt vooralsnog en weigert met (oud-)medewerkers, vakbond FNV of SP Breda in gesprek te gaan. Ondertussen stelde de SP-Tweede Kamerfractie afgelopen week vragen over Pegatron aan  minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). De SP wil dat de minister met spoed de Inspectie SZW (voorheen arbeidsinspectie) op Pegatron afstuurt om de arbeidsomstandigheden te onderzoeken.

Wil jij je ervaringen met Pegatron met ons delen? Mail dan naar breda@sp.nl We zullen uiteraard vertrouwelijk met je gegevens omgaan!

Reactie toevoegen

U bent hier