h

SP blij met mogelijkheid referendum

9 februari 2016

SP blij met mogelijkheid referendum

Foto: SP
Democratie is meer dan eens in de vier jaar je stem uitbrengen. Er zijn in Breda veel manieren om je als inwoner te bemoeien met de politieke besluitvorming. Sinds donderdag is daar weer een nieuwe manier bijgekomen. Toen stemde de raad namelijk in met een aangepast voorstel van de fractie BOB dat een referendum mogelijk maakt. Het oorspronkelijke voorstel dat BOB in november 2015 al ter sprake bracht in de commissie, is samen met enkele andere partijen - waaronder SP Breda - verder verbeterd. Zodoende stemde donderdag uiteindelijk een grote meerderheid voor. SP-fractievoorzitter Bas Maes: “Over grote onderwerpen  die de hele stad aangaan, moeten inwoners zich uit kunnen spreken!”

Klik hier voor de bijdrage van SP-fractievoorzitter Bas Maes (vanaf 2u51m28s)

Reactie toevoegen

U bent hier