h

Breda Begroot

4 februari 2016

Breda Begroot

Foto: SP
Razend benieuwd, dat ben ik. Waar gaat dat heen met Breda Begroot, de burgerbegroting van Breda? Als je loslaat en vertrouwen geeft, moet je dat ook goed doen. Even niet mee bemoeien en mensen zelf aan de slag laten gaan in de pilots van Prinsenbeek en Princenhage. In Princenhage zijn bewoners in groepen begonnen met dromen. Wat kan er nog beter, leuker of gewoon anders in de buurt? In Prinsenbeek is een bijzonder proces van ideeën verzamelen uitgedokterd. In ‘drie keer handen schudden’ wordt het hele dorp betrokken, is het idee. Razend benieuwd naar die werkvormen. En vooral razend benieuwd wat die dromen en ideeën precies zijn. Nu, na anderhalve maand, lijkt het de pioniers goed als ik weer aanhaak. Vanavond ga ik dus buurten in Princenhage en binnenkort in Prinsenbeek. Ik hoor veel enthousiaste verhalen.

Klik op deze link voor het volledige weblog van wethouder Patrick van Lunteren  

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier