h

Nieuwjaarsreceptie weer drukbezocht

11 januari 2016

Nieuwjaarsreceptie weer drukbezocht

Foto: SP
Zondag hield SP Breda de traditionele Nieuwjaarsreceptie, ditmaal in wijkcentrum De Koe in Princenhage, nadat gebleken was dat de oude locatie te klein werd. “Een prachtige plek die, ondanks dat het wat verder uit het centrum ligt, toch door veel mensen is gevonden”,  constateert afdelingsvoorzitter Michel Verschuren tevreden. “Naast leden en sympathisanten hebben we ook veel andere partijen en organisaties mogen verwelkomen. Dat doe me goed en geeft ook aan dat de SP ertoe doet!”

Foto: SP
De Nieuwjaarsreceptie is ook altijd het moment om kort terug te blikken op het afgelopen jaar. Een voor de fractie zeer bewogen jaar. “We zijn nog altijd de derde partij van Breda met zes zetels en besturen nog steeds mee. Maar dat wil niet zeggen dat het een saai jaar was”, zegt fractievoorzitter Bas Maes. “Tot onze grote teleurstelling viel coalitie van SP, CDA, PvdA, GroenLinks en Breda’97, de meest linkse ooit in Breda! Gelukkig wisten we ook samen met VVD, D66 en PvdA afspraken te maken over ambitieus en sociaal beleid voor onze mooie stad.”

Foto: SP
Ook kersvers voorzitter Michel Verschuren sprak de aanwezigen toe. “We zijn talloze keren de buurten ingegaan. We hebben als afdeling een goed beeld van wat er leeft bij de mensen in Breda. Ook in 2015 hebben we dit vertaald naar acties en het diende als waardevolle inbreng voor onze raadsfractie.” Maar volgens Verschuren is er nog veel werk te verzetten. “Jaren van bezuinigingen hebben diepe sporen nagelaten. Ook in onze stad moeten mensen naar de voedselbank, slapen op straat of kunnen de huur niet betalen. Voor al die mensen gaan we ook in 2016 de strijd aan!”
Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto’s door Radim Mazanek

Reactie toevoegen

U bent hier