h

Heisessie fractie

18 januari 2016

Heisessie fractie

Foto: SP
Omdat de gebruikelijke overleggen vaak gevuld zijn met de politieke waan van de dag, is het goed een aantal keer per jaar wat uitgebreider de tijd te nemen. Daarom  stond er zondag een heisessie voor de SP-fractie op de agenda, in jongerencentrum The Popcorner in het NAC-stadion. De fractieleden spraken onder meer over de politieke prioriteiten voor de komende tijd.  

Foto: SP
Ook was het de hoogste tijd om de verdeling van onderwerpen tussen de verschillende raads- en commissieleden onder de loep te nemen nadat er afgelopen jaar wat wisselingen waren in de bezetting van de fractie. Tot slot kon een workshop muziek maken uiteraard niet ontbreken op deze locatie. Hoe dat klonk? Laten we zeggen dat ons linkse geluid in de raad en op straat een stuk beter klinkt!

Foto: SP
( Foto's Dirk Uijl)

Reactie toevoegen

U bent hier