h

Weblog: West-Brabant geeft thuis

28 december 2015

Weblog: West-Brabant geeft thuis

Foto: SP
Het was vorige week weer ouderwets gezellig bij Strand Binnen. Het kertdiner van SMO werd er geserveerd voor alle mensen die zij helpen of hebben geholpen. Een prachtige mix van mensen, die onder het genot van feestelijke muziek van de huisband samen de kerst vieren. Als wethouder maatschappelijke opvang mocht ik ook dit jaar weer aanschuiven. Een gescheiden moeder at er haar kipsateetje. Haar dochter van net geen 3 speelde op het strand met andere kinderen. Een heerlijke avond vond ze. Na veel pech werd ze dakloos. Via de Gaashof zit ze nu weer in een eigen huisje en in de schuldhulpverlening. Nog even en ze kan het weer zelf.

Klik hier voor het hele weblog van SP-wethouder Patrick van Lunteren

Reactie toevoegen

U bent hier