h

Weblog: Innovatief besturen

18 november 2015

Weblog: Innovatief besturen

Foto: SP
Tja, en daar stond het dan in het rijtje van mijn portefeuille: Innovatief besturen. Gelukkig had ik het dodelijke kopje ‘bestuurlijke vernieuwing’ nog weten te voorkomen. Innovatief besturen klinkt al weer iets meer als een actie. Al is ook dat vaagtaal ‘to the max’ en een ‘daar-kun-je-alle-kanten-mee-uit’-containerbegrip. Tegenwoordig is alles hip als je er maar ‘innovatief’ voorzet. Het hele begrip kwam in de portefeuille als kapstok voor Breda Begroot. De overheid moet anders gaan werken. Het stadsbestuur moet anders gaan werken. Prima, maar hoe dan? Wat is de visie?

Klik hier voor het volledige weblog van SP-wethouder Patrick van Lunteren op de site van de Gemeente Breda

Reactie toevoegen

U bent hier