h

SP en CDA: Heeft Bavel behoefte aan elitezorg?

27 november 2015

SP en CDA: Heeft Bavel behoefte aan elitezorg?

Foto: SP
  SP Breda en CDA Breda willen van het College van B&W weten of de inwoners van Bavel zitten te wachten op elitaire zorg. In het nieuwbouwplan De Smidse komen zorgwoningen die maandelijks 8.000 euro kosten, waarvan 3.750 euro eigen bijdrage. Hiermee zijn de woningen voor een grote groep mensen onbetaalbaar. Dit terwijl juist in Bavel grote behoefte bestaat aan woningen om oud te kunnen worden in de vertrouwde omgeving. Raadsleden Dirk Uijl (SP) en Jeroen Bruijns (CDA): "In hoeverre sluiten deze woningen voor zorgbehoevende ouderen aan bij de vraag die er is en zijn er ook concrete plannen voor Bavelse ouderen met een iets minder dikke portemonnee?"

Zie hieronder de vragen van SP Breda en CDA Breda aan het College van B&W

Reactie toevoegen

U bent hier