h

Buurten in Geeren-Noord

8 november 2015

Buurten in Geeren-Noord

Foto: SP
Zaterdag ging SP Breda buurten in de buurt Geeren-Noord. In dit deel van Breda dreigt het buurthuis te verdwijnen. SP Breda vroeg omwonenden of zij het buurthuis kennen en wat zij ervan vinden. Na tientallen mensen gesproken te hebben is de eerste indruk dat het buurthuis wel degelijk bestaansrecht heeft in deze sociaal economisch minder sterke buurt. “Mensen kennen het buurthuis en komen er ook graag”, zegt SP-commissielid Rachied Benabbou. “Het buurthuis biedt een grote diversiteit aan laagdrempelige activiteiten. Het dient echt als de woonkamer voor deze buurt waar mensen van allerlei culturen en nationaliteiten elkaar ontmoeten.”

De komende tijd gaat SP Breda alle reacties verwerken en zal eventuele vervolgstappen nemen.

Reactie toevoegen

U bent hier