h

Breda helpt studenten uit de brand

13 november 2015

Breda helpt studenten uit de brand

Foto: LSVb
De oproep van SP en D66 om als Breda aan te haken bij de bewustwordingscampagne Heet in huis, kreeg donderdagavond unanieme steun van de Gemeenteraad. In deze campagne wijst de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) studenten en pandeigenaren op gevaarlijke situaties die kunnen ontstaan. Dit doen zij via grappige filmpjes, apps voor de smartphone maar ook door activiteiten in diviserse studentensteden te organiseren. "Ondanks dat Breda ook uitdrukkelijk in het onderzoek genoemd wordt, ontbrak onze stad nog in het rijtje met steden waar de campagne Heet in huis plaats vindt," zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. "Dat het zonde is deze kans te laten schieten vinden blijkbaar niet alleen wij maar de de hele raad. Gelukkig gaat nu ook Breda studenten uit de brand helpen!" 

Zie hieronder de motie van SP Breda en D66 Breda 

Reactie toevoegen

U bent hier