h

Wereld Armoededag 2015

18 oktober 2015

Wereld Armoededag 2015

Foto: SP
Op zaterdag 17 oktober, Wereld Armoededag, hebben veel Bredanaars, armer en rijker, zich belangeloos ingezet om mensen bewuster te maken van armoede in onze stad. SP Breda zet zich in tegen de armoede in Breda en voor de bewustwording van dit grote maatschappelijke probleem en was aanwezig bij de opening van de foto-expositie in de Lutherse Kerk op de Veemarktstraat. De expositie,  georganiseerd door “Armoede in Breda”, werd geopend door D66-wethouder Marianne de Bie.

SP Breda ondersteunde “Armoede in Breda” met een kraam op de braderie, in de tuin achter de kerk. De bezoekers genoten er van de koppen tomatensoep. Actief SP-lid Corrie Mos werd door organisator Susanne van Loo bedankt voor haar grote inzet, vanaf het eerste uur, voor “Armoede in Breda”.  Ook SP-Wethouder Patrick van Lunteren kwam langs op de braderie en bewonderde de foto’s.

Foto: SP

Susanne van Loo: "Ik benzeer tevreden met de belangstelling en schat dat er meer dan tweehonderd bezoekers zijn geweest." De foto-expositie in de Lutherse Kerk is nog te bekijken tot eind november.

Foto: SP

Foto’s van deze dag zijn gemaakt door SP-lid Radim Mazanek.

Reactie toevoegen

Volg SP Breda

U bent hier