h

Weblog Patrick van Lunteren

10 oktober 2015

Weblog Patrick van Lunteren

Foto: #Huisje #Boompje
Thuis staat naast onze TV een lidcactus. Elk jaar bloeit hij een keer. En dan denk ik aan Koentje. Hij gaf mij die plant 20 jaar geleden. Op de dag dat we uit Deventer verhuisden, leende hij een knakie (een rijksdaalder) van mijn zus. Zij hielp ons inpakken en sjouwen die dag. Samen waren ze ff snel naar de markt op de Brink gelopen om het plantje te kopen. Koentje was dakloos. Alle vrouwen waren h.., van lichte zeden. Mannen Kl.., deugden niet en de wereld was zo rot als een mispel. Ik had Koen in de loop van tijd een beetje leren kennen. In zijn hart een goeie kerel. Het kwam er bij vlagen wat 'minder goed' uit.

Klik op deze link voor het volledig weblog op de site van de Gemeente Breda

Reactie toevoegen

U bent hier