h

In memoriam Henk Faes

23 oktober 2015

In memoriam Henk Faes

Foto: SP
Woensdag 21 oktober 2015 is Henk Faes overleden op 101-jarige leeftijd. Hij was hiermee het oudste lid van de SP in Breda en zelfs in heel Nederland. Pas op 92-jarige leeftijd werd hij lid van de partij. Hij vond dat de SP de enige partij was en is die vocht voor de gewone man. Ondanks zijn hoge leeftijd wilde hij graag op de hoogte gehouden worden van de actuele gebeurtenissen in de wereld en las hij zowel de Tribune als de SK12 met veel interesse. Bij een bezoek aan Henk tijdens de Dag van de Arbeid of op zijn verjaardag, werden steevast oude fotoboeken uit de kast gehaald. Aan de hand van foto’s en krantenknipsels vertelde hij vol trots over zijn jongere jaren toen hij een meer dan verdienstelijk amateurwielrenner was. We zullen Henk missen en wensen zijn naasten heel veel sterkte met dit verlies.

Reactie toevoegen

U bent hier