h

Dienstverlening gevonden voorwerpen in gevaar

9 oktober 2015

Dienstverlening gevonden voorwerpen in gevaar

Foto: SP
SP Breda maakt zich zorgen over de dienstverlening met betrekking tot gevonden voorwerpen. Het loket is sinds 2012 gevestigd bij de ATEA-groep aan de Riethil 3-5 in Breda. Daar komen de voorwerpen terecht die bij verschillende bedrijven en instellingen in de stad ingeleverd worden. Die samenwerking dreigt te worden beëindigd omdat dit teveel tijd zou kosten. "Gezien de decentrale ligging, zullen weinig Bredanaars het loket gevonden voorwerpen weten te vinden," zegt SP-raadslid Ria Wiegeraad. Juist daarom is het volgens SP Breda van groot belang dat er goed wordt samengewerkt met andere locaties zoals winkels en de politie. Wiegeraad: "Aangezien de Gemeente Breda een goede dienstverlening hoog in het vaandel heeft, ga ik ervan uit dat zij er net zo over denkt en het loket in de huidige vorm zal behouden!"

Zie onderstaand de vragen die SP Breda heeft gesteld aan het College va B&W

Reactie toevoegen

U bent hier