h

Weblog Patrick van Lunteren

25 september 2015

Weblog Patrick van Lunteren

Foto: SP
Moet ik nu een ‘wijk’deal bezegelen in het ‘dorp’ Bavel? Ja, wethouder zo werkt dat. Daar zal ik dan maar een luchtige opmerking over maken. Als kersverse wethouder Wijken kun je immers maar één keer een eerste indruk maken. Dorpen zijn dorpen in Breda. Dat ligt gevoelig. Een wijk of een dorp, het is mij even lief. Het gaat om de gemeenschapzin. En dat zit wel goed in Breda. Een rijk verenigingsleven en veel buurtinitiatieven. Energie steken in de dingen die we wel willen in de buurten. Niet te veel ouwehoeren, handen uit de mouwen. De buurt is van ons allemaal. Laten we er dan ook met z’n allen wat van maken. Wijkdeals, wijkplannen, werk aan de wijk, buurtbarbecues, burendagen, buurtpreventie, stadslandbouw, speeldagen. Hoe meer, hoe liever.

Klik hier voor het volledige weblog op de site van de Gemeente Breda

Reactie toevoegen

U bent hier