h

Leden kiezen nieuwe bestuursleden

3 juni 2015

Leden kiezen nieuwe bestuursleden

Foto: SP
Woensdagavond hebben de leden van SP Breda drie nieuwe bestuursleden gekozen. Geschiedenisleraar Michel Verschuren (30), advocaat Peter Schouten (58) en gepensioneerd bedrijfsleider Gerard van der Put (65) maken het negenkoppige bestuur nu weer compleet. Daarnaast werd zittend bestuurslid Stefan Jaspers (25) benoemd tot organisatie-secretaris. Ook werd er stilgestaan bij het afscheid van Merian Marijnissen die na bijna acht jaar stopt als bestuurslid. “We zijn Merian veel dank verschuldigd voor haar geweldige inzet en manier van werken”, zegt afdelingsvoorzitter Cees Venderbos. “We zullen haar missen in het bestuur en wensen haar veel plezier en succes met haar werk als regiovertegenwoordiger in West-Brabant en medewerker bij de Tweede Kamerfractie van onze partij!”

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier