h

Eigenaar Heksenwiel aan zet bij aanpak leegstand

26 juni 2015

Eigenaar Heksenwiel aan zet bij aanpak leegstand

Foto: SP
De SP wil dat de eigenaar van winkelcentrum Heksenwiel meer doet tegen de groeiende leegstand. Inmiddels staat al bijna 1 op de 6 winkelpanden leeg. De SP is in april akkoord gegaan met 1 miljoen euro om de verloedering van de winkelcentra in de Haagse Beemden aan te pakken op de voorwaarde dat ook DELA Vastgoed als eigenaar van het Heksenwiel een bijdrage zou leveren. “En dat gaat verder dan een paar nieuwe stoeptegels”, zegt SP-raadslid Dirk Uijl. “Er moet serieus gekeken worden naar of de huren niet te hoog zijn en naar de mogelijkheden van allerlei “pop up”-initiatieven die de leegstand tijdelijk in kunnen vullen. Desnoods dwingt de wethouder dit af via het investeringsbudget.”

Klik hier voor de vragen die SP Breda aan het College van B&W

Reactie toevoegen

U bent hier