h

D66 en VVD moeten stoppen met bangmakerij

8 april 2015

D66 en VVD moeten stoppen met bangmakerij

Foto: BN/DeStem
SP Breda vindt dat VVD en D66 moeten stoppen met verdachtmakingen en bangmakerij rondom de scheuren in het NAC-stadion. Ondanks dat een in opdracht van deze partijen opgesteld tegenonderzoek wederom uitwees dat het NAC-stadion veilig is, ging men door met het zaaien van paniek. SP Breda gaat donderdag in het vragenuurtje van de commissie bestuur die fracties hierover aan de tand voelen. “Ik wil graag weten wat de werkelijke reden was van deze partijen voor het uit laten uitvoeren van een tegenonderzoek,” zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. “Waren dat oprechte zorgen of wil men gewoon makkelijk scoren op een politiek gevoelig onderwerp?”

Reacties

De Bouwmafia werkt al eeuwen zo, terwijo het pantheon met een fiks gat in het dak en opgetrokken uit 2000 jaar oud beton staat er ondanks aardbevingen en vulkaanuitbarstingen in diebuurt nog steeds...

Of weten ze zelf meer over hoeveel zuur zand ze teveel aan het betonrot recept hebben toegevoegd?

Want dat ise enig zinnige verklaring als je de onzinnige verklaringen middels ockhams razor weg scheert, en de enig simpel veklarende reden over houd...

Reactie toevoegen

Volg SP Breda

U bent hier