h

WEBLOG PATRICK VAN LUNTEREN

20 maart 2015

WEBLOG PATRICK VAN LUNTEREN

Foto: SP
Cora belde me van de week. Ze zoekt met spoed een betaalbare woning voor haar en haar kinderen. Bij de corporaties komt ze er niet tussen. Of ik daar niet wat aan kan doen. Tussen Cora en die woning staan helaas contigenten, bouwclaims en duizend praktische bezwaren. Hoe leg je dat nu uit aan een wanhopige moeder? Als er zoveel vraag is naar goedkope woningen, waarom wordt er dan niet gebouwd? Ze staat niet alleen. Naast Cora hebben we in Breda een flinke klus te klaren met een wachtlijst van dik 30.000 woningzoekenden en de huisvesting van 1000 studenten, 800 seizoensarbeiders en 300 vluchtelingen met een verblijfstatus.

Klik hier voor het hele weblog van Patrick

Reactie toevoegen

Volg SP Breda

U bent hier