h

Op campagne in Tuinzigt en de Heuvel

1 maart 2015

Op campagne in Tuinzigt en de Heuvel

Foto: SP
Zaterdag was SP Breda in Tuinzigt en de Heuvel om campagne te voeren voor de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart aanstaande. Door een grote groep enthousiaste campagnevoerders werd het winkelend publiek getrakteerd op folders, sponsjes en natuurlijk stemadvies. Veel passanten reageerden dat zij dit VVD/PvdA-kabinet graag zien vertrekken. “Aan de reacties te horen van de mensen is mijn verwachting dat de opkomst best wel eens hoog kan worden,” zegt campagneleider Paul Marijnissen. “Mensen zijn er echt klaar mee en willen afrekenen met dit kabinet. Dat kan door te stemmen op de SP!”

Vaak weten mensen niet precies wat de Provinciale Staten verkiezingen precies inhouden, maar hebben wel in de gaten dat er nu meer speelt dan alleen de provincie en dat ze kunnen afreken met dit kabinet. Dat doe je door SP te stemmen maar waar kies je dan nog meer voor? Natuurlijk is er voor de provincie een uitgebreid verkiezingsprogramma genaamd Beter Brabant. Marijnissen: “Op de site kan je het volledige programma lezen maar in hoofdlijnen komt het erop neer dat SP Noord Brabant staat voor: meer werkgelegenheid, aanpakken van armoede, minder vee en meer natuur en milieu en tot slot goed en betaalbaar openbaar vervoer.” 

Reacties

Het was als vanouds :gezellig druk ", met vele SP actieleden,gemeenteraadsleden ,bestuursleden en
Zelfs "onze wethouder Patrick van Lunteren"
Alles liep en loopt op rolletjes,ja idd de bevolking is het Kabinet "Spuugzat"!

Reactie toevoegen

U bent hier