h

Op campagne in de Haagse Beemden

8 maart 2015

Op campagne in de Haagse Beemden

Foto: SP
Zaterdag was SP Breda in de Haagse Beemden om de mensen op te roepen om op 18 maart af te rekenen met dit VVD/PvdA-kabinet. Bij winkelcentrum Heksenwiel werden weer sponsjes en flyers uitgedeeld en de nodige gesprekjes gevoerd. Ook aanwezig was SP-wethouder Patrick van Lunteren: “Ook hier horen we veel reacties van het winkelend publiek dat ze zeker zullen gaan stemmen. Toch weten veel mensen nog niet precies waarop. Mijn advies aan hen mag duidelijk zijn: reken af met dit kabinet en stem SP!”

Foto: SP
Een stem op de SP telt deze verkiezingen drie keer: je maakt de SP sterk in Noord Brabant, in de Eerste Kamer en je haalt de meerderheid die het kabinet samen met D66, ChristenUnie en SGP heeft, onderuit.  Daarnaast zijn er ook deze zaterdag weer honderden koekjes met de flyer 'Er is genoeg voor iedereen' uitgedeeld. Hiermee vraagt de SP aandacht voor het grote verschil tussen arm en rijk in Nederland. Gelijke kansen en een eerlijkere verdeling is uiteindelijke beter voor iedereen naar mening van de SP. 

Reactie toevoegen

U bent hier