h

Breda kleurt tomatenrood

15 maart 2015

Breda kleurt tomatenrood

Foto: SP
De laatste zaterdag voor de verkiezingen is er door veel partijen campagne gevoerd. Geen enkele partij was echter zo massaal aanwezig in de binnenstad van Breda als de SP. Onder aanvoering van SP-Tweede Kamerlid Michiel van Nispen gingen ruim twintig enthousiaste campagnevoerders het gesprek aan met het winkelend publiek en deelden campagnemateriaal uit. Campagneleider Paul Marijnissen: “Veel mensen beseffen inmiddels het belang van deze verkiezingen en de unieke kans die dit biedt om af te rekenen met het kabinet van VVD en PvdA!”

Foto: SP
Voor mensen die nog niet weten wat ze moeten gaan stemmen, is de keuze niet zo moeilijk volgens Marijnissen: “Als je het afbraakbeleid van dit kabinet op het gebied van zorg, wonen en de arbeidsmarkt beu bent dan is een stem op de SP de enige optie. Als je aan wil blijven modderen op de ingeslagen weg dan stem je op regeringspartijen VVD en PvdA of partijen als D66, CDA, ChristenUnie of SGP die hun beleid negen van de tien keer steunen.”  Een stem op de SP betekent dus naast een stem voor een beter Brabant een eind aan de steun dit kabinet in de Eerste Kamer.

Klik hier om te lezen over de successen Van SP Noord Brabant

Reactie toevoegen

U bent hier