h

Kandidaat-Statenlid Joep van Meel

24 februari 2015

Kandidaat-Statenlid Joep van Meel

Foto: Party Flock
Voor Bredanaars die tijdens de Provinciale Statenverkiezing graag stemmen op iemand uit de buurt, is er goed nieuws. Maar liefst twee actieve leden van SP Breda staan op een verkiesbare plaats op de kandidatenlijst. Op plaats 6 is dat bestuurslid Joep van Meel en op plaats 8 commissielid Maurice Spapens. Om kennis met hen te maken, stellen ze zich kort voor en geven ze antwoord op een aantal belangrijke en minder belangrijke vragen. Ditmaal aan het woord: Joep van Meel, 22 jaar jong uit Bavel.

Wie ben je en wat doe je? Ik ben Joep van Meel, sinds september 2012 lid van de SP. Daarna ben ik snel betrokken geraakt bij de verschillende activiteiten van SP Breda.  In Breda ben ik penningmeester, verantwoordelijk voor netwerken en de invullingen van de SP-kerngroepbijeenkomsten. Buiten de SP ben ik DJ, werk als zelfstandig ondernemer in de IT-branche en werk voor twee mensen met een lichamelijke beperking.

Waarom ​​de SP? Voor mij is ieder mens even belangrijk, ik wil me er graag hard voor maken dat zoveel mogelijk mensen gelijke kansen geboden krijgen.

Favoriete Film? The Imitation Game

Favoriete TV-programma? Game of Thrones

Favoriete muziek? (Deep) House

Favoriete Vakantiebestemming? Las Vegas

Reacties

Ik ben het helemaal met Joep eens dat iedereen een gelijke kans moet krijgen in de maatschappij.
Dat mensen met een psychiatrische aandoening zoals autisme, adhd etc.., ook meer kansen krijgen om te werken naar vermogen.
Er wordt te veel naar het gedrag gekeken en waardoor er veel vooroordelen zijn!

U bent hier