h

Bouw mee aan een beter OV in Brabant

27 februari 2015

Bouw mee aan een beter OV in Brabant

Foto: SP
SP Brabant is een OV-Meldpunt gestart genaamd ‘Bouw mee aan een beter OV’. Hierbij hoort een ludieke flyer in de vorm van een bus. SP Brabant en SP Breda delen die vrijdag 27 februari om 17.30 uur uit op het (bus)station in Breda.

Op 14 december 2014 is de nieuwe concessie voor busvervoer in Noord-Brabant ingegaan. Er zijn vervolgens een hoop klachten binnengekomen bij SP Brabant over vreemde dienstregelingen, afgeschafte lijnen en slechte faciliteiten, zoals ontbrekende bushokjes en onvoldoende zitplaatsen in de bus.
De SP spoort busreizigers en –chauffeurs aan om hun klachten, maar uiteraard ook hun positieve ervaringen met hen te delen via het OV-Meldpunt op de website van SP Brabant. Om het OV te verbeteren of juist positieve punten te behouden, zet SP Brabant de ervaringen van busreizigers en –chauffeurs dan op de provinciale agenda.

Reacties

De bouwplaat is hier te downloaden, daarna Printen - Knippen - Vouwen - Plakken -> Klaar!
https://noord-brabant.sp.nl/sites/noord-brabant.sp.nl/files/attachments/website_bouwplaat_bus.pdf

Reactie toevoegen

U bent hier