h

Nieuwjaarsreceptie drukbezocht

12 januari 2015

Nieuwjaarsreceptie drukbezocht

Foto: SP
Zondag was er de traditionele nieuwjaarsreceptie van de SP in café Dok19. Ook dit jaar leek het weer drukker dan ooit en waren er weer veel SP-leden afgekomen op de gezelligheid. Maar ook vrijwel alle andere partijen waren vertegenwoordigd. "Andere partijen met wie we ook in 2015, zowel binnen als buiten de coalitie graag de samenwerking aangaan," zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. "Zolang dat het doel - een eerlijker en socialer Breda - maar dichterbij brengt!"

Foto: SP
Natuurlijk was er alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar terug te blikken op 2014 wat een historisch jaar is gebleken voor de SP. "Voor het eerst sinds de oprichting van de afdeling in 1993 regeert de SP mee in Breda," zegt Maes in een toespraak. "En dan ook nog wel als grootste partij in de coalitie!"

Foto: SP
Maar er werd door afdelingsvoorzitter Cees Venderbos ook vooruit gekeken: "Ook in 2015 zijn er weer verkiezingen: die voor de Provinciale Staten op 18 maart 2015. Naast dat het de kans is om Noord-Brabant socialer te maken, kunnen we met een grote SP ook de steun die dit kabinet in de Eerste Kamer krijgt onderuit halen!"

Foto: SP
Het bleef vervolgens nog lang gezellig. Naast gepaste trots op de prestaties van afgelopen jaar staan veel SP-leden inmiddels ook alweer te popelen om aan de slag te gaan. De campagne voor de komende verkiezingen mag wat de SP betreft dan ook snel beginnen!

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto’s door Paul Marijnissen

Reactie toevoegen

Volg SP Breda

U bent hier