h

Lamlih genomineerd voor vrijwilligerspenning

10 december 2014

Lamlih genomineerd voor vrijwilligerspenning

Foto: SP
Daklozenkok Rahal Lamlih is genomineerd voor de Chris van Faassen-vrijwilligerspenning. Of Lamlih, die al tien jaar geheel vrijwillig dagelijks kookt voor dak- en thuislozen, die ook zal winnen wordt vrijdagavond bekend gemaakt. "Ondertussen werken we hard aan een definitieve oplossing voor het feit dat Rahal nog steeds geregeld weggestuurd wordt door de politie omdat hij overlast zou veroorzaken." zegt SP-commissielid Maurice Spapens. "Prijs of geen prijs, zeker met de winter op komst wil hij gewoon zijn goede werk kunnen doen!"

 

Reacties

Als iemand dit verdient is hij het wel!

Zeer verdiend ,ik wens die man een gezegend kerst veel liefde en een warm hart toe ,geweldig wat hij doet

Reactie toevoegen

U bent hier