h

KERSTWENSEN VAN BREDA

20 december 2014

KERSTWENSEN VAN BREDA

Foto: SP
“Vreedzaamheid en tolerantie tegenover elkaar!” of “Weg met Rutte!”. Zomaar een greep uit de vele wensen die voorbijgangers zaterdag ophingen in de kerstboom van de SP. Natuurlijk was de SP ook dit jaar weer te vinden op de Grote Markt in Breda om de boom vol te hangen met de sociale, maatschappelijke en politieke wensen voor 2015. Onder het genot van een lekker bekertje warme chocolademelk kwamen de gesprekken al snel op gang.

Foto: SP
De vele wensen laten zien dat veel mensen zich zorgen maken. Zorgen over grootse thema’s als wereldvrede en ebola, maar ook veel wensen over de zorg voor elkaar, solidariteit en medeleven. Achter sommigen schuilt ook een persoonlijk drama zoals de wens van een jong stel om een nieuw hart voor hun dochtertje.

Foto: SP
SP Breda gaat ook in 2015 weer haar best doen alle wensen voor een eerlijker en socialer Breda uit te laten komen. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een strijdbaar 2015!

(Foto’s door Paul Marijnissen en Bas Maes)

Reactie toevoegen

U bent hier