h

Snel oplossing voor problemen communicatie politie

21 november 2014

Snel oplossing voor problemen communicatie politie

Binnen twee weken komt er een steunmast in het centrum van Breda om de communicatieproblemen van de hulpdiensten te verhelpen. Dat bleek afgelopen donderdag uit de antwoorden van locoburgemeester Bergkamp op vragen van SP Breda en VVD Breda. Aanleiding was het bericht van politievakbond ACP dat politie en andere hulpdiensten elkaar niet meer goed konden bereiken sinds er een steunmast verdween uit de binnenstad. Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft nu toegezegd binnen twee weken een nieuwe steunmast te plaatsen. “Hoewel ACP al twee jaar klaagt bij het ministerie, werd er steeds geen actie ondernomen,” zegt Karen Vermariën, raadslid voor SP Breda. “Met tussenkomst van de raad en kordaat optreden van het college, is er nu in een recordtijd een oplossing gevonden. Super!”

(Beeld afkomstig van Omroep Brabant)

Reactie toevoegen

U bent hier