h

Emile Roemer bezoekt de Zaart

8 oktober 2014

Emile Roemer bezoekt de Zaart

SP partijleider Emile Roemer bracht vrijdag een bezoek aan de Zaart in Breda. Met grote regelmaat bezoekt hij wijken in het land waar de SP samen met bewoners het verschil heeft kunnen maken. Boeimeer – en dan in het bijzonder de Zaart – is zo’n wijk. Als in 2010/2011 de huurderscommissie onder de bezielende leiding van Anneke Baardman en de SP niet in actie waren gekomen, waren de 48 goedkope huurappartementen aan de Zaart namelijk gesloopt.

Inmiddels zijn de flats keurig opgeknapt door WonenBreburg en wonen de vaak oudere bewoners er nog altijd met veel plezier. Om nog eens terug te blikken op hoe het destijds is gegaan, ging Emile in gesprek met de huurderscommissie en SP fractievoorzitter Bas Maes. Voorafgaand aan dit gesprek was er ook een moment voor bewoners en pers om Emile te ontmoeten en vragen te stellen onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Foto's door Paul Marijnissen

Reactie toevoegen

U bent hier