h

Drie Bredanaars in Top 15 Brabantse conceptlijst

23 september 2014

Drie Bredanaars in Top 15 Brabantse conceptlijst

Volgend jaar vinden op 18 maart de verkiezingen plaats voor Provinciale Staten. De voorbereidingen voor die verkiezingen zijn al weer in volle gang. Vandaag is de concept-kandidatenlijst van de SP voor de Provinciale Staten gepubliceerd. Met drie kandidaten uit Breda bij de eerste 15 op de conceptlijst, kan volgend jaar een denderende verkiezingsoverwinning geboekt worden.

Op 6 staat Joep van Meel (22) uit Bavel, hij is bestuurslid bij SP Breda. Maurice Spapens (46) uit Breda staat op nummer 8. Maurice is commissielid in de Bredase SP Fractie. Ook Karel Jörissen (62) uit Breda is commissielid en staat op nummer 14. De SP heeft in de Statenfractie nu 8 zetels. Dat betekent dat bij een evenaring van dat aantal, Joep van Meel en Maurice Spapens op een verkiesbare plaats staan.

De regioconferentie van de SP stelt de definitieve lijst vast op 1 november.

Reactie toevoegen

U bent hier