h

Cees Venderbos nieuwe voorzitter SP Breda

4 juni 2014

Cees Venderbos nieuwe voorzitter SP Breda

Woensdagavond hebben de leden van de SP een nieuw afdelingsbestuur gekozen met aan het hoofd daarvan Cees Venderbos (64). Ondanks dat Cees pas vrij kort in Breda woont, is hij als drijvende kracht achter het buurthuis aan de Scheldestraat geen onbekende in de stad. Hij volgt Bas Maes op die vorige maand fractievoorzitter werd. "Ik kijk erg uit om samen met al onze vrijwilligers, de komende jaren actief onder de mensen te blijven om onrecht te bestrijden" zegt Venderbos. "Of wij nu wel of niet in het college zitten doet daar niets aan af!"

Merian Marijnissen (46) en Paul Marijnissen (48) gaan door als bestuurslid evenals Bas Maes (34) die als fractievoorzitter automatisch deel uit maakt van het bestuur. Verder telt het negenkoppige bestuur nog vijf nieuwe gezichten waaronder Wim Jannes (49), Debby Beijerbergen (39) en Rachied Bennabou (36). Voor de nodige verjonging zorgen Stefan Jaspers (25) en Joep van Meel (21) die afkomstig zijn van ROOD, de jongerenorganisatie van de SP. Opvallend is ook het vertrek van Johan Kwisthout (38). De mede-oprichter van de SP in Breda zal voor het eerst sinds 21 jaar geen  functie meer  bekleden in de fractie of het bestuur. Hij blijft vanzelfsprekend wel actief lid.

Reacties

Cees ik wil je graag feliciteren met je voorzitterschap in Dordrecht was je ook al een kei niets dan lof hoe je Dordrecht voor de SP op de kaart heb gezet ik vond het wel jammer dat ik in 2009 de SP moest verlaten maar zoals je ziet ben ik nu in Spijkenisse (achter de schermen actief) ik wens je nog veel succes en tot ziens op een van de vele congressen groetjes ton de pan

Reactie toevoegen

U bent hier