h

Thema-avond: Voor een ander Europa

11 mei 2014

Thema-avond: Voor een ander Europa

Woensdagavond 14 mei organiseert de SP een openbare themabijeenkomst die in het teken staat van de verkiezingen voor het Europese Parlement van 22 mei aanstaande. Anne-Marie Mineur, de nummer 3 op de kandidatenlijst, zal te gast zijn. Zij zal de standpunten van de SP toelichten, er worden filmpjes vertoond en natuurlijk is er alle ruimte voor discussie.

Bredanaar Jamal El Kaddouri staat ook op die lijst en roept iedereen op om te komen. “Samenwerken met andere landen is heel belangrijk en betekent naast economisch ook sociaal en cultureel een verrijking.” zegt El Kaddouri. “Maar samenwerking is iets heel anders dan als ondemocratische club bureaucraten, orders uitdelen vanuit Brussel.”

Thema-avond Voor een ander Europa – Woensdag 14 mei 2014, van 19.30 tot 22 uur, MFC Scheldestraat, Scheldestraat 1, Breda – Toegang en koffie/thee zijn gratis

Reactie toevoegen

U bent hier