h

Bas Maes nieuwe fractievoorzitter SP

28 april 2014

Bas Maes nieuwe fractievoorzitter SP

Raadslid Bas Maes (34) is maandagavond door de SP-fractie gekozen als nieuwe fractievoorzitter. Hij volgt Patrick van Lunteren op die wethouder wordt. Maes: "Voor de SP is meeregeren in Breda een nieuwe uitdaging die ik graag en met veel plezier aanga!" Milieukundige René Spiegels (31) komt als nieuw raadslid de fractie verder versterken.

De afgelopen vier jaar was Maes als commissielid actief voor de  fractie. De van oorsprong architect werkt als beleidsmedewerker bij de Tweede Kamerfractie van de SP in Den Haag. Ook is hij momenteel afdelingsvoorzitter. Maes: "Gelukkig is er veel talent in de afdeling zodat ik die taak met een gerust hart kan overdragen. Wie dat wordt beslissen onze leden in juni.”

U bent hier