h

Tijd om te bouwen aan een 100% sociaal Breda

20 maart 2014

Tijd om te bouwen aan een 100% sociaal Breda

De mensen in Breda hebben de SP beloond met maar liefst zes zetels! Dat is een verdubbeling van de huidige drie. "De kiezers zijn niet vergeten dat het de SP was die samen met hen de strijd aanging tegen het afbraakbeleid van de afgelopen vier jaar." zegt een tevreden lijsttrekker Patrick van Lunteren. "Nu is het tijd om vooruit te kijken en te gaan bouwen aan een 100% sociaal Breda." 
 
Over partijen waarmee de SP mogelijk samen wil werken laat Van Lunteren zich niet uit. "Eerst vieren we deze mooie overwinning met al die stemmers en leden die dit mogelijk gemaakt hebben. Volgende week beginnen de onderhandelingen." De mensen mogen er hoe dan ook op rekenen dat met zo veel SP'ers in de raad, Breda een stuk socialer zal worden. Van Lunteren: "Het liefst besturen we natuurlijk mee maar ook vanuit de oppositie hebben we bewezen veel te kunnen betekenen voor mensen!"
 

Reacties

Van harte gefeliciteerd!!!!!

Van harte gefeliciteerd met deze landelijke en lokale overwinning.

Gefeliciteerd met deze geweldige uitslag.
Veel succes en probeer van Breda weer een mooie ,
sociale stad te maken , met hart voor de bewoners i.p.v.
prestige projecten

WAUWWWWWWWWWWWWWWWWWW.Grandioso.VAN HARTE PROFICIAT.BREDA EEN SOCIALE WARME EN RODE STAD

Reactie toevoegen

U bent hier