h

Met Nine Kooiman 'voor mensen'

8 maart 2014

Met Nine Kooiman 'voor mensen'

 
De vrijwilligers van SP Breda kregen vandaag steun van Tweede Kamerlid Nine Kooiman. Nine trok mee de buurt in om huis aan huis de mensen te vertellen over onze goede plannen voor de mensen. Ook maakte ze tijd voor een goed gesprek met de wijkagent van Muizenberg Kesteren, Thijs Spanbroek. Kooiman:"De Haagse Beemden is een prachtige wijk om te wonen. Met wat meer aandacht voor speeltuinen, buitenruimte, winkelaanbod en behoud van de buurthuizen wordt het er alleen maar beter op".

Een goede sfeer in de wijk maak je samen. Dat concludeerde Kooiman na afloop van het gesprek met de wijkagent. Ook de Haagse Beemden kent problemen: Huiselijk geweld, inbraken en een gevoel van onveiligheid op straat. Politie-ingrijpen is dan altijd een laatste redmiddel. Zover hoeft het niet te komen. Elkaar goed kennen is vaak al voldoende. Kooiman: " Een groepje van 10 jongeren bij elkaar is niet per se een bedreiging. Als je er normaal mee in gesprek gaat, heb je vaak de grootste lol met ze".

Die lol was er zeker toen de afdeling, na de lunch in 'Het Kraaienest', met flyers, sponsen, muziek en een glimlach door de straten trok.

De dames Karen, Merian en Diana deelden op winkelcentrum Heksenwiel...

...de nodige folders, fluitjes, balpennen, ballonnen en natuurlijk verkiezingsprogramma’s uit!

Merian in goed gesprek met een mogelijke SP-stemmer.

En ’s middags met een flinke groep de wijk in om met de mensen in gesprek te gaan.

Ook Tweede Kamerlid Nine Kooiman was van de partij...

...evenals bijna Tweede Kamerlid Michiel van Nispen die vanaf 1 april Jan de Wit opvolgt.

Natuurlijk was ook lijsttrekker Patrick van Lunteren van de partij.

U bent hier