h

Maak van je stemkaart een RODE kaart

10 maart 2014

Maak van je stemkaart een RODE kaart

Het is heel goed te begrijpen dat mensen het gehad hebben met de politiek na de verkiezingen in 2012. De coalitie van VVD en PvdA is gigantische klap in het gezicht van de kiezers. Maar als mensen thuisblijven verandert er niets. Dan blijven diezelfde partijen aan de macht. Fluit ze terug, maak van je stemkaart een rode kaart en rekenen af met de zittende bestuurderskliek.

Een sterke SP is nodig. De afgelopen jaren is er keihard bezuinigd op de sociale voorzieningen in Breda. Alleen maar omdat de zittende partijen kozen voor prestigeprojecten. Wij vinden dat het socialer moet. Wij gaan voor een stad die kiest voor mensen. Voor betaalbare woningen, goede zorg en groen in de wijken. Wij gaan voor een 100% sociaal Breda. Dat is mogelijk met een sterke SP!

U bent hier