h

Hallo en tot ziens

27 maart 2014

Hallo en tot ziens

Gisterenavond nam SP-raadslid Joyce van der Sanden afscheid van de gemeenteraad. Na 8 jaar gaat zij zich vanaf nu buiten de raadzaal inzetten voor een socialer Breda. Maurice Spapens doet ook een stap terug maar blijft als commissielid wel actief op en rond het stadhuis. Fractievoorzitter Patrick van Lunteren: "Terecht benoemde de burgemeester hun beider gedrevenheid en oprechte verontwaardiging in het debat. Zeker als het om menswaardigheid en gelijkwaardigheid van mensen ging. Dan kunnen ze er allebei vol vuur invliegen".

Het vertrek van Joyce valt samen met de komst van 6 nieuwe gezichten. Bas Maes, Dirk Uijl, Karen Vermariën, Jamal El Kaddouri als raadsleden. René Spiegels zal net als Spapens commissielid worden en het 8-tal compleet maken. Van Lunteren: "Ze staan allemaal vol energie klaar om de komende vier jaar op te komen voor een sociaal Breda".

Reactie toevoegen

U bent hier