h

Tijd voor actie!

18 november 2013

Tijd voor actie!

Onder het motto ‘Koopkracht en echte banen’ start de FNV op zaterdag 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht met een grote demonstratie en manifestatie haar nieuwe campagne tegen de voortgaande bezuinigingsdrift van deze regering. Door de bezuinigingen zullen tienduizenden werknemers in de zorg, kinderopvang en bouw hun baan kwijtraken en zullen leraren, politie en vuilnismannen er opnieuw geen cent bij krijgen. En als je werkloos raakt, krijg je geen begeleiding naar ander werk. Werk dát er is, is bijna altijd onzeker. Als SP ondersteunen we deze campagne natuurlijk van harte en met volle overgave.

Om op 30 november naar Utrecht te gaan organiseren de FNV en de SP busvervoer. Dit vervoer is gratis. Je hoeft geen lid van het FNV of SP te zijn om met de bus mee te kunnen reizen. Als je hier gebruik van wil maken, maak dit dan kenbaar bij Paul Marijnissen via email. Je kan jezelf ook direct aanmelden via onderstaande link. Als je erover denkt om naar Utrecht te gaan vraag zoveel mogelijk vrienden en collega’s om mee te gaan. Hoe meer mensen er op deze dag in Utrecht zijn hoe groter de aandacht in de media en hoe duidelijker het signaal naar het huidige kabinet en werkgevers. Het gaat ons allemaal aan, de bezuinigingen die het huidige kabinet door wil voeren.

 

Online aanmelden

 

U bent hier