h

Toekomst van de Thuiszorg

1 maart 2013

Toekomst van de Thuiszorg

Wij zijn de thuiszorg Breda organiseert woensdagavond 6 maart samen met SP Breda een bijeenkomst over de toekomst van de thuiszorg. U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom in gemeenschapshuis de Wegwijzer, Steendorpstraat 2, Breda.

Renske Leijten SP Tweede Kamerlid Renske Leijten zal er zijn om te vertellen over de acties die door het hele land worden gevoerd. Ook zal zij stil staan bij alle veranderingen in de zorg die gaande zijn. De regering dreigt 75% van het thuiszorgbudget te schrappen. Op 6 april is hierover een groot zorgdebat in de Tweede Kamer.

Een mooie kans om te laten horen dat ook wij in Breda het zo niet meer pikken!

Steeds meer mensen in Nederland moeten ervan doordrongen raken dat de thuiszorg, hún thuiszorg, bedreigd wordt. En dan gaat het niet alleen over de kwaliteit van zorg, maar zelfs het voortbestaan ervan en cliënten die hun vertrouwde zorg verliezen. 100.000 banen gaan verloren als de plannen die er nu liggen uitgevoerd worden.

In Breda gaat de gemeente dit jaar opnieuw de thuiszorg aanbesteden. Alle reden om hier alert op te zijn. Samen moeten we er voor zorgen dat het deze keer niet ten koste gaat van zorguren en zekerheid van baan en inkomen voor de thuiszorgmedewerkers? Wij horen graag wat u er van vindt dus zorg dat u er bij bent.

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Maurice Spapens, maurice@spbreda.nl

Strijd voor de Thuiszorg

U bent hier