h

Karaktûr over veiligheid en onderwijs

9 maart 2013

Karaktûr over veiligheid en onderwijs

Politiek café Karaktur waarvan de SP initiatiefnemer en mede-organisator is, ontvangt zondag 10 maart korpschef van Midden en West - Brabant Hans Vissers en burgemeester Peter van der Velden om aan de hand van een drietal stellingen te discussiëren over veiligheid. Bezoekers aan het politiek café kunnen vragen stellen over de onderwerpen: Nationale politie en lokale veiligheidsvraagstukken, meer camera’s en gemeentelijke wietplantages.

Foto door Paul Marijnissen
(foto door Paul Marijnissen)

Na de pauze komt het thema onderwijs aan de orde en zullen Nico van Os (oud wethouder/NHTV) en Paul de Beer (D66) ingaan op actuele onderwerpen als: Breda School, sociaal leenstelsel en academische ambities in Breda. In de pauze is er een gesproken column door Gertjan Kleinpaste. Kortom: alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor geïnteresseerden uit Breda en omgeving om een interactieve ontmoeting met elkaar te hebben. Het politiek café, ondersteund door de gehele gemeenteraad van Breda, vindt plaats in het hart van de Bredase politiek: het Stadhuis en start om 16.00 uur.

De organisatie van Karaktûr nodigt u van harte uit voor dit politiek café op zondag 10 maart 2013 van 16.00 tot 18.00 uur in de hal van het Stadhuis aan de Grote Markt in Breda. De toegang is gratis.

U bent hier