h

Half huis? Halve huur!

21 februari 2013

Half huis? Halve huur!

Zaterdag 23 februari trekt de SP Breda opnieuw de Heuvel in voor de huurders van die wijk. Directe aanleiding is een uitspraak van de rechter in de zaak tussen een bewoonster en woningbouwcorporatie WonenBreburg. De rechter bepaalde dat zij terecht fors minder huur hoeft te betalen vanwege de slechte staat van haar woning. Onder het motto "Half huis? Halve huur!" gaat de SP Breda op zoek naar soortgelijke gevallen die voor huurverlaging in aanmerkingen komen.

half huis, halve huur!

Ook wijken als Liniekwartier, Driesprong en Hoge Vucht kunnen binnenkort op bezoek van de SP rekenen. "De voorkeur gaat natuurlijk uit naar gezonde, goed onderhouden huizen." zegt Bas Maes van de SP gemeenteraadsfractie. "Maar zolang er geen onderhoud komt en huurders zich suf moeten stoken tegen kou en vocht lijkt een fikse huurverlaging een mooi drukmiddel zodat de corporaties eindelijk hun verantwoordelijkheid nemen."

Bij Omroep Brabant

Vragenlijst Schippersdonk e.o.

 
1 Begin 2 Einde
Vul hieronder jouw klacht in over onderhoud of reparaties van jouw huurwoning van Alwel of omtrent communicatie met Alwel.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier