h

Roemer nodigt bewoners Heuvel uit

18 januari 2013

Roemer nodigt bewoners Heuvel uit

Onder het motto 'verzet loont' wil SP-leider Emile Roemer u graag ontmoeten. Uw buurt is met succes in actie gekomen voor een gezonde en leefbare woning en heeft het eerste succes behaald: de huren zijn bevroren, meer onderhoud en gezinnen krijgen voorrang bij woningtoewijzing! Emile Roemer feliciteert u daarmee en vindt uw actie voor gezonde en leefbare woningen een toonbeeld voor het hele land.

De problemen met huurhuizen in Breda en de rest van Nederland zullen nog erger worden dankzij de kabinetsplannen. Doordat de totale sociale woningbouw 2 miljard extra belasting moet ophoesten zullen corporaties steeds meer moeite hebben om renovatie- en nieuwbouwprojecten te kunnen betalen. Er is geen geld meer voor onderhoud, renovatie, isolatie en nieuwbouw; de corporatiewijken verpauperen. Toch zal op veel plaatsen de huur stijgen. De SP vindt deze plannen onaanvaardbaar.

Emile Roemer wil daarom graag uw persoonlijke verhaal horen en samen met u een actieplan maken voor de toekomst. Om u een hart onder de riem te steken neemt hij boerenkool met rookworst mee. Actievoeren gaat immers niet met een lege maag. Wij hopen u de vijfentwintigste te zien.

Vrijdag 25 Januari
15.00 uur
Nova Zemblastraat

U bent hier