h

Veilig wandelen in Nieuw Wolfslaar

3 december 2012

Veilig wandelen in Nieuw Wolfslaar

De gemeente is begonnen met de aanleg van een voetpad langs de Thoornseweg. Hiermee komt een einde aan de onveilige verkeerssituatie die de bewoners van de wijk Nieuw Wolfslaar al vele jaren een doorn in het oog is. Uit een buurtonderzoek dat de SP eerder dit jaar hield onder de bewoners, bleek maar liefst 90% zich zorgen te maken over de veiligheid vanwege het ontbreken van een voetpad. De SP trok hierover bij het college van Burgemeester en Wethouders aan de bel. Ook de bewoners hebben zich op diverse andere manieren ingespannen. "En zoals nu blijkt met succes!", zegt afdelingsvoorzitter Bas Maes. "De SP feliciteert u dan ook met een veiligere en dus prettigere wijk om in te wonen. Wederom het bewijs dat jezelf laten horen en actievoeren helpt!"

U bent hier