h

Kerstwenskaartenactie 2012

16 december 2012

Kerstwenskaartenactie 2012

Zondagmiddag organiseerden SP Breda en ROOD samen de kerstwenskaartenactie op de Grote Markt. Tien enthousiaste SP-ers waren in touw op deze druilerige middag met wenskaarten voor in de kerstboom, een grabbelton met cadeautjes voor kinderen en lekker warme chocolademelk voor iedereen.

Op de vele ingevulde kaarten die opgehangen werden in de kerstboom, stonden allerlei wensen, zoals de wens voor een socialer Breda, en anderen wensten dat de voorgenomen bezuinigingen van tafel worden geveegd.

Naast de wenskaartenactie had de lokale SP ook stellingen voor de voorbijgangers. Onderwerpen die spelen in Breda, zoals bijvoorbeeld: “Geen verhoging van de Trambrug!”, “De fietsenstallingen moeten weer gratis worden!”en “Het Bredaas Museum moet open blijven!” Hier werd gretig op gereageerd, vooral de fietsenstallingen moeten snel weer gratis zijn, zoals enkele voorbijgangers zeiden.

Tevreden kijkt medeorganisator Pieter Teurlings terug op een geslaagde middag: “Het weer zat een beetje tegen, waardoor ook het bezoekersaantal in de stad tegenviel. Maar dat mag de pret niet drukken; vele kindjes zijn blij gemaakt met grabbelen en er was voldoende ruimte voor goede gesprekken tussen SP-ers en voorbijgangers.”

U bent hier