h

SP organiseert thema-avond woningbouwcorporaties

4 november 2012

SP organiseert thema-avond woningbouwcorporaties

Op woensdagavond 7 november organiseert de SP een voor iedereen toegankelijke avond rond de centrale vraag “Is er nog toekomst voor de woningbouwcorporaties? ”. Met alle negatieve publiciteit rondom de woningbouwcorporaties van de laatste tijd lijkt deze vraag actueler dan ooit. Spraakmakende gasten uit de politiek en uit de dagelijkse praktijk zullen met elkaar en de zaal in gesprek gaan.Te gast is onder andere Karin Rosielle, interim-bestuurder bij de in de problemen geraakte Laurentius. Ook Bob Bergkamp, Wethouder wonen, zal aanwezig zijn en de rol die Gemeente Breda speelt nader toelichten. De Bredase problemen met corporaties staan helaas niet op zich. Ook Rotterdam heeft met Vestia natuurlijk het nodige meegemaakt. Leo de Kleijn, fractievoorzitter van SP aldaar, licht de situatie toe. Ook zullen de Gezamenlijke Huurderskoepels vertegenwoordigt zijn.

Kortom: alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een levendige avond. Dè gelegenheid voor geïnteresseerde burgers om zich te laten informeren. Maar natuurlijk ook voor verontruste huurders is dit dè kans bij uitstek om zich te mengen in het debat en vragen te stellen aan de gasten. Samen komen we wellicht tot nieuwe inzichten en hopen dan ook de centrale vraag met “Ja” te kunnen beantwoorden.

Thema-avond “Is er nog toekomst voor de woningbouwcorporatie?” – woensdag 7 november 2012 – van 20.00 uur tot ca. 22.00 uur - Gemeenschapshuis De Wegwijzer – Steendorpstraat 2, Breda – Toegang en koffie/thee gratis

U bent hier