h

Nieuwe ledenavond wederom succes!

6 oktober 2012

Nieuwe ledenavond wederom succes!

Op donderdagavond 4 oktober organiseerde SP Breda weer een nieuwe ledenavond op het Stadhuis in Breda. In de vroegere vergaderzaal van burgemeester en wethouders werden de nieuwe leden in stijl ontvangen door fractievoorzitter Patrick van Lunteren en afdelingsvoorzitter Bas Maes.

Patrick geeft uitleg

Tijdens de voorstelronde bleek dat de nieuwe lichting ook ditmaal veel talent bevat. Dat de SP een partij is voor iedereen die een eerlijker en socialer Breda wil, bleek uit de grote diversiteit van de aanwezigen. Wat alle aanwezigen echter gemeen hadden was het enthousiasme en de bereidheid zich in te zetten voor de beste partij van Nederland.

En dat kan! De kersverse socialisten werd uitgelegd hoe de partij georganiseerd is en belangrijker nog wat er zoal voor iedereen te doen valt. Zelfs met meer leden dan ooit, is er voor iedereen die dat wil een belangrijke rol weggelegd in de strijd tegen het rechtse afbraakbeleid dat de Bredase politiek beheerst.

In de raadszaal

Na een rondleiding door het stadhuis en voorbeelden van enkele van de vele geslaagde SP-acties, was het al weer tijd om elkaar gedag te zeggen. Maar niet voor lang! Van deze mensen gaan de SP en Breda nog heel veel meer horen. Andere partijen zijn bij deze gewaarschuwd!

U bent hier