h

Michiel van Nispen in debat

5 september 2012

Michiel van Nispen in debat

Op maandagavond ging Bredaas kandidaat-Tweede Kamerlid Michiel van Nispen (nr. 17 op de lijst) in debat met medekandidaten uit Breda in de Avenue. Voor de overige deelnemers, vaak afkomstig uit de lokale politiek, was Michiel nog een relatief onbekende. Met de nadruk op was! Op diverse thema's kwam hij vlijmscherp uit de hoek en wist het zijn tegenstanders behoorlijk lastig te maken. Volgens hem stak het CDA de kop in het zand op het gebied van de wietpas en riep hij de VVD tot de orde toen die hooghartig over een vraag uit de zaal met betrekking tot marktwerking walste. Ook zijn uitspraak over Brabant Culturele Hoofdstad 2018 deed het nodige stof oplaaien. Volgens de SP mag cultuur niet misbruikt worden voor een feestje van de vastgoedsector. Op zo'n kanjer in Den Haag mogen we als afdeling ontzettend trots zijn.

 rustig, vol zelfvertrouwen en scherp op de inhoud!

Michiel zoals we hem kennen: rustig, vol zelfvertrouwen en scherp op de inhoud!

Ook Emile hielt een oogje in het zeil
Ook Emile hielt een oogje in het zeil.

Pieter en Peter bemanden de kraam met ‘merchandise’
Pieter en Peter bemanden de kraam met ‘merchandise’.

U bent hier